Priser og moms

Alle priser er i danske kroner (dkk) og inkl. moms (25%) og levering. Hertil lægges et diesel tillæg p.t. 1-10 paller kr. 40  inkl. moms pr. palle over 10 paller kr. 30 inkl. moms pr. palle

Betaling

Online bestillinger betales med:
Dankort, Visadankort
Mastercard
Maestro
JCB

Gebyr

Tommy Mikkelsen Spåner opkræver IKKE omkostninger til PBS i forbindelse med transaktionen, på danske kredit kort.

Paller

Der faktureres 165 kr. i pant pr. europalle som refunderes ved returnering.
Evt. returpaller fratrækkes inden vi hæver beløbet.

Leveringstid

Vi leverer indenfor 8 hverdage efter vi har registreret ordren.

På varer som ikke er på lager eller er i restordre, må man forvente længere leveringstid. Ligeledes kan der i travle perioder være længere leveringstid, f.eks. op til fyringssæson start.
Har man et ønske om at få leveret varerne på en speciel dato, er man velkommen til at påføre leveringsdatoen under bemærkninger, vi vil derefter bestræbe os på at levere til ønskede dato.

Levering

Vi leverer i hele Danmark, dog undtaget de ikke brofaste øer.

Din bestilling vil blive leveret af vores egne lastbiler medbringende en gaffeltruck.

Lastbilen

Tilkørsels forholdene og adgangsvejen til aflæsningsstedet skal være ryddet, og have en frihøjde på ca. 4 meter uden hængende grene fra træer samt en fribredde på 3 meter, så lastbilen kan komme frem.

Såfremt chaufføren vurderer at det ikke er muligt at aflæsse varerne, f.eks. i tilfælde af at lastbilen ikke kan vende eller vil komme til at køre fast, tages varerne retur til Tommy Mikkelsen Spåner, og kan efterfølgende leveres eller afhentes efter nærmere aftale.

Hvis du ved bestillingen kan forudse problemer med aflæsningen eller tilkørselsforholdene, bedes du kontakte Tommy Mikkelsen Spåner for at aftale nærmere.

Såfremt der skal foretages ekstra kørsel af nogen form, skal du afholde samtlige fragtomkostninger tur/retur.

Gaffeltrucken (frihøjde ca. 2.30 meter)

Gaffeltrucken kan som udgangspunkt køre på samme underlag som en personbil, man skal dog være opmærksom på at gaffeltrucken vejer mere og derfor trykker hårdere på underlaget, hvorved havefliser kan blive trykket evt. knække, græsplæner kan få dybe spor osv.
Har man ikke kørefast underlag, vil chaufføren stille pallen hvor det er muligt.

Placering

Såfremt man har et ønske om at få placeret varen et bestemt sted anføres dette i kommentarfeltet, men vi kan ikke på forhånd sige om det kan lade sig gøre, det er op til chaufføren at vurdere.

Beskeder bør være enkle og let forståelige – skriv også gerne et telefonnummer hvor vi kan træffe dig i tilfælde af tvivlsspørgsmål eller såfremt der skulle være leveringsproblemer.

Bemærk, at leveringen som udgangspunkt er til matriklens skel. Evt. ønske om levering indenfor skel er på eget ansvar.

Afbestilling

Ønsker du, helt eller delvist, at annullere din ordre bedes du hurtigst muligt kontakte Tommy Mikkelsen Spåner.

Fejlkøb og returret

Du har naturligvis 14 dages returret på alle varer fra Tommy Mikkelsen Spåner. Varerne skal være i ubrudt emballage og skal have være opbevaret tørt. Du har ligeledes mulighed for at afvise leverancen.
I begge tilfælde skal du selv afholde samtlige fragtomkostninger retur.

Reklamation

Ved reklamationer hvor varen er beskadiget eller hvor kvaliteten er dårligere end tilsvarende varer, tages varen retur uden beregning, eventuel erstatningsvare leveres, der gives ikke afslag i prisen.

Faktura

Faktura vil blive fremsendt pr. E-mail efter levering.